Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Spotřební zdravotnický materiál pro potřeby Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje, část C. Osobní ochranné pracovní prostředky
Odesílatel Petra Hytha
Organizace odesílatele Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje, příspěvková organizace [IČO: 00574660]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 15.02.2022 10:34:45
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace č. 02

Dotaz 1/
Vo výzve k podaniu ponuky, na str. 8, bližšie špecifikujete niektoré položky predmetu zákazky. Chcem Vás poprosiť o doplnenie špecifikácie pre :
- ústenku a
- plášť jednorazový, nepriesvitný.

Odpověď zadavatele:
Výzva k podání nabídek v příloze Technická specifikace (str. 8 výzvy k podání nabídek) uvádí, že vymezení předmětu plnění je stanoveno v příloze formulář pro zpracování nabídkové ceny.

Příloha Formuláč pro zpracování nabídkové ceny obsahuje specifikaci v níže uvedeném znění:

Ústenka třívrstvá, uchycení gumičkami za uši
Plášť jednorázový, neprůsvitný

Zadavatel specifikoval základní požadavky na předmět plnění, které považuje pro své potřeby za důležité. Tímto jsou ze strany zadavatele specifikovány všechny potřebné parametry předmětu plnění.

Dotaz 2/
Vo výzve som nenašla informáciu, či je možné predložiť ponuka aj na niektoré časti alebo sa ponuka predkladá ako celok, t.j. musí obsahovať všetky položky.

Odpověď zadavatele:
Veřejná zakázka není rozdělena na části, není tedy možné předložit nabídku pouze na některé části. Nabídka musí obsahovat veškeré položky uvedené zadavatelem v příloze Formulář pro zpracování nabídkové ceny.

S přáním pěkného dne
Ing. Petra Hnátková, MBA